68eggush

Attendant
Phone: 020 2041 4768 020 2041 4*** show

Wat is de belangrijkste vaardigheid in poker?

Omdat ik geloof dat ik een zwakke hand heb en dat ik vooruit ben, kan ik meestal zeggen wat hij heeft en hoeveel hij kan hebben. Als hij veel geld in één inzet zet en dan stopt met wedden, weet ik dat hij goed is in bluffen en ik zou waarschijnlijk moeten bellen, maar niet noodzakelijkerwijs bet. Ik kan ook kijken hoe hij zijn hand speelt. Als ik een agressief spel krijg (ik wed / bel veel) weet ik dat hij niet goed is in het bluffen.

In een pot waar ik met AA zit en hij een sterke hand heeft, kan ik nog steeds beslissen om hem te bluffen, hoewel ik niet zo sterk ben als hij is. Mentale hardheid – Een speler die goed is in het beheersen van zijn emoties is de echte winnaar! Emotionele controle betekent in staat zijn om afleidingen te negeren wanneer de chips af zijn. Je moet het als de waarheid van poker accepteren en volledig rationeel worden.

Het komt van het trainen van je geest om je alleen te concentreren op het spel, du.poker-mine.com met andere woorden om poker je wereld te maken. Daarom heeft deze vaardigheid de trots van plaats op de lijst. Om dit soort mentale kracht in poker te hebben, moet je de angst voor verliezen overwinnen en beseffen dat verliezen eigenlijk nuttige hulpmiddelen zijn om lessen te leren. Als je een man ziet die een pak kaarten shuffelt, hoe kun je zien of hij een expert is?

Waarom is een goede pokerspeler als een schaakmeester? Want zijn geluk loopt altijd uit. Hoe kun je weten wanneer een man een flush heeft opgevoerd in een spel van stud? Omdat ze altijd een plan hebben. Hoe weet je wanneer een man een open gezicht op poker heeft? Waarom noem je het ‘open face up poker’ als het gewoon poker is? Hij zoekt een rechte flush. Hij probeert je eerst te krijgen om je holkaarten te openen. Als hij iedere keer op dezelfde manier speelt.

Waarom wordt een trek soms een ‘doodhand’ genoemd? Want als een te koud wordt, kunnen ze een ander van het einde overtrekken. Waarom noemen ze twee spelers “zittend aan het einde van de tafel” in een pokerspel? Waarom zegt u dat een man “koud” is als hij pokert? Hoeveel spelers mogen aan een tafel spelen? Omdat hij de hersenen van zijn tegenstander probeert te verslaan. Want niemand wil met je spelen. Waarom zegt u dat een man geluk heeft als hij vijf dagen op rij 40 wint per dag?

Wat is het verschil tussen een jack en een two-flush?

No properties found

Be the first to review “68eggush”

Rating